Teamleiders.nu Nieuws

17
okt

Jan-Marc aan het woord

Profiel teamleider Jan-Marc   Oprecht, goed klantcontact en het helpen ontwikkelen van mensen, daar word ik blij van   Zowel interim als in vaste dienst ben ik zo’n 25 jaar werkzaam in contactcenters. Ik heb veel verschillende functies gehad, van teamleider tot trafficmanager en van contactcentermanager tot coach. Als ik het goed onthouden heb, ben […]

Lees Meer...

2018
17
okt

Erik aan het woord

Profiel eigenaar Erik Mijn passie ligt bij Teamleiders.nu, het inspireren van mensen én tennis Na een carrière als rayonmanager kreeg ik bij Teamleiders.nu de kans om een ‘eigen’ bedrijf te starten. Ik ben gestart in loondienst en al snel mede eigenaar geworden. Sinds 2016 zijn Suzan en ik volledig eigenaar! Het is heerlijk om 100% […]

Lees Meer...

2018
17
okt

Chantell aan het woord

Profiel HRM & Finance professional Chantell Er is binnen de organisatie veel ruimte en vrijheid voor eigen initiatieven, dat waardeer ik heel erg   Het ontdekken van nieuwe plekken, culturen en luisteren naar mooie verhalen is iets wat ik graag in mijn vrije tijd doe, maar ook in mijn werk toepas. Ik wil graag in […]

Lees Meer...

2018
17
okt

Jorn aan het woord

Profiel teamleider Jorn Goed coachen én humor en beleving op de afdeling creëren, dat is mijn ding Na bijna 9 jaar als teamleider voor een dochteronderneming van Achmea gewerkt te hebben, ben ik bij Teamleiders.nu terecht gekomen. Ik wilde weer uitgedaagd worden en mijn ervaringen delen met anderen. Eén gesprek met Bart de Bruin was […]

Lees Meer...

2018
17
okt

Astrid aan het woord

Profiel teamleider Astrid   Ik kom het beste tot mijn recht als ik de chaos mag besturen   Na een carrière van 23 jaar bij KPN was ik volop bezig met mijn eigen taartbedrijfje. Ontzettend leuk, alleen ik miste collega’s om mij heen. Ik ben teveel een mensenmens, in mijn vrije tijd heb ik ook […]

Lees Meer...

2018